ons hotel

donderdag 17 mei 2007

Invasie


Vandaag verwachten we een "invasie van gele nummerborden", zoals de bankdirekteur het eens uitdrukte. Die ene Zwitserse auto en die ene Belgische auto zullen er wat verloren tussen staan…. Wij vinden nederlandse gasten altijd wel makkelijk, die uiten zich verbaal wat beter dan andere nationaliteiten. Dat is niet altijd even leuk, maar als er iets is, dan zeggen ze dat tenminste (en kun je er wat aan doen). Je kunt honderd keer aan een Duitser vragen of alles naar wens is, en hij zegt 100 keer ja, en dan blijkt later dat er toch iets was. Heel frustrerend!

Iedereen komt voor het Hemelvaartsweekend en zondag checkt bijna iedereen weer uit. De gasten hebben geluk, vandaag wordt er nog een klein spatje regen verwacht, maar vanaf morgen wordt het een week lang 25 graden. Voor ons wordt het even een paar dagen een sprintje trekken, dan een paar dagen rust waarin de kabelboer alles komt aansluiten (joehoe, eindelijk TV!), en dan vult alles zich alweer voor Pinksteren. Dan hebben we overigens een wat meer gemixt gastenaanbod qua nationaliteiten.

Na de Pinksteren hebben we een paar daagjes rust, en dan hebben we alweer volle bak met Corpus Christi. Dat heet hier Fronleichlam (dit jaar 7 juni), en is hier een officiele katholieke feestdag). Al met al hebben we niets te klagen over hoe het loopt!

Gisteren ben ik voor de laatste keer naar de cursus in Cham geweest, ik heb een hele leuke wervende tekst geschreven voor de wandelbrochure, al zeg ik het zelf. Helaas duurt het nog wel een paar maanden voordat de eigenlijke brochure uitkomt. Voor die tijd gaan we nog wel 5 keer met de hele groep wandelen, en de routes en de foto’s die daar uit komen, gaan ook in het boekje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.