ons hotel

donderdag 10 mei 2007

Noshow


Gisteravond heeft Pepijn tot half 1 zitten wachten op gasten die niet verschenen, en is toen maar naar bed gekomen. Gelukkig hadden we een creditcardnummer en konden we op die manier het geld binnenhalen van de boeking. Je blijft altijd met een vraagteken zitten waarom iemand dan niet komt.
Toen we vanavond thuiskwamen van de dansles, vonden we op de site van Eurovision de live uitzending van de halve finale van het Songfestival (we hebben nog steeds geen tv, dat duurt nog anderhalve week). Dat was net afgelopen om half twaalf, toen de telefoon ging. "Ja hallo, ik ben een beetje laat, maar ik kom echt nog". "Wie ben u dan??". Tja, dat bleek dus de Roemeense zakenman van gisteren die oprecht verbaasd was dat zijn secretaresse voor de verkeerde dag gereserveerd had. Dat verhaal kunnen we natuurlijk niet checken, en we hebben gisteren de hele avond wel voor Piet Snot zitten wachten, dus we hebben die meneer wel duidelijk gemaakt dat hij van harte welkom was, maar dat hij wel opnieuw diende te betalen. Daar zitten we dus nu op te wachten, we hebben besloten dat we samen maar even opblijven.
*** update****
Uiteindelijk kwamen onze gasten om half 2 inchecken, het was toch iets verder dan ze gedacht hadden… Tsja, dat gebeurt hier heel de tijd, mensen verkijken zich op de rit van een uur vanaf de snelweg in het stikkedonker. Ze waren helemaal gaar, we denken dat ze in 1 dag vanuit Boekarest gereden zijn. Om half acht moest er al weer ontbeten worden, iets waar ze zelf ook niet blij mee waren. Pepijn heeft zich opgeofferd, die is nu nog even een paar uurtjes terug in bed gekropen. We moeten zo naar Cham voor ons wandelbrochure-project. We hebben al besloten daarna een eenvoudig hapje in Cham te eten, en dan vroeg naar bed!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.