ons hotel

zondag 4 maart 2007

Relax

We hebben eens een weekend min of meer voor onszelf gehad. Gedaan wat iedereen eens een keertje een weekend zou moeten doen: bijna niets! We hebben het niet over het hotel gehad (ok, BIJNA niet…). Gisteren hebben we tot 11 uur uitgeslapen, rustig gebrunched en gedouched, en ‘s middags zijn we op ons dooie akkertje naar Deggendorf gereden voor een gezelig dineetje in een sjiek restaurantje. Grappig: toen ik even naar het toilet liep, kwamen er net nieuwe gasten binnen, en die dachten dat ik bij het personeel hoorde. Zou het met houding te maken hebben? Na het diner hebben we nog ergens gezellig een glaasje gedronken en zijn we naar de dansschool gegaan voor een gezellig avondje dansen. Mensen die we kennen van onze cursus vroegen nog of we meegingen naar de disco, die in hetzelfde pand zit, maar we moesten vanmorgen redelijk op tijd op voor de stamtafel, dus dat aanbod hebben we maar afgeslagen. Bovendien waren we wel erg op ons paasbest gekleed…

Vanmorgen heeft Pepijn de buren op Schnaps getrakteerd tijdens het Frühschoppen. De heren waren nog niet weg, of de zon begon heerlijk te schijnen, dus na een snelle lunch hebben we de wandelschoenen aangetrokken en hebben we minstens 10 kilometer gelopen. We hebben een combinatie gemaakt van verschillende bestaande wandelroutes en eigen improvisaties met behulp van de wandelkaart, dat worden toch altijd de leukste uitstapjes. Onderweg hebben we erover gesproken hoe erg we het zouden vinden als het allemaal niet zou lukken, en we uit deze mooie omgeving weg zouden moeten. Jammer dat de prachtige vergezichten en de dikke bossen niet zo goed te fotograferen zijn, alle foto’s worden altijd zo donker, zelfs als het zonnig is. Omdat het de afgelopen dagen keihard geregend heeft, waren de bospaden wel erg drassig, maar voor de rest hebben we ongelofelijk mooi weer gehad. Pepijn was als een kind zo blij dat er halverwege de route ook nog taart gegeten kon worden. Ik was als een kind zo blij omdat ik mij zo had ingespannen, en nog ging inspannen, dat ik ook wat mocht.


Je kan het niet zo goed zien, maar in de verte ligt er sneeuw op de Grote Arber. Het goede nieuws is dat er daar de afgelopen nacht maar liefst 5 hele centimeters verse sneeuw bij gevallen zijn. Best weinig natuurlijk, maar het lijkt erop alsof men toch gaat proberen de Ski World Cup door te laten gaan. Geen idee of in dat geval de boekingen voor deze week dan nog gaan aantrekken.

Morgen gaan we weer over tot de orde van de dag. Schoonmaken, klussen, you name it! Dinsdag wordt de laatste hand gelegd aan de reclameborden, donderdagmorgen heel vroeg kwam er iemand van de brouwerij de verlichte menukast brengen, dus die kunnen ze gelijk ophangen. Ik heb net wat foldermateriaal geplastificeerd om erin te hangen, zodat mensen die voorbij wandelen een indruk krijgen van de binnenkant van het pand en de prijzen enzo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.