ons hotel

vrijdag 23 maart 2007

Z'n gangetje

Vanmorgen lag alles nog bedekt onder een laagje sneeuw, nu is alles weggesmolten en is het weer 14 graden. Onze gast is vanmorgen uiterst tevreden uitgecheckt, en heeft ons beloofd dat ze deze zomer als het echt lekker weer was, beslist nog een keertje terug zou komen.
Ons schoonmaakhok/diensttoilet heeft een deur. Pepijn is gistermiddag met de boorhamer aan de slag geweest om de deuropening passend te krijgen, zodat het frame gemonteerd kon worden, wat tot een ongelofelijke stofbende leidde. Langzaam begint dat gedeelte van het hotel steeds meer vorm te krijgen, maar we zijn er nog lang niet.
Zoals ik al eens eerder schreef, met de reserveringen is het net een rollercoaster, het ene moment stromen de boekingen binnen, het andere moment gaat de telefoon dagen lang niet 1 keer. Dat is gewoon iets waarmee we mee moeten leren leven, maar over het algemeen zijn we deze week niet ontevreden wat er is binnengekomen aan reserveringen.
Naar aanleiding van wat commentaren van reaguurders op deze weblog en van bekenden, ben ik op het moment druk bezig met teksten schrijven voor onze hotelwebsite. Nog niet alle buttons waren klikbaar, en de site ziet er ook overduidelijk uit alsof hij niet af is. Het vreet gewoon tijd om het goed te doen, nu gaat het er gewoon eerst om dat mensen die op onze site komen ook wat te kijken en te lezen hebben. Nou niet meteen allemaal massaal naar de site surfen, we moeten stukje bij beetje alles nog uploaden….We krijgen van die professionele fotograaf, die de hotelbrochure gemaakt heeft, nog de CD- Rom met de professionele foto’s, daar zitten we nog steeds op te wachten, en dan kunnen we ook iets gaan verbeteren aan de layout enzo.
De terugbetaling van de BTW is binnen, dus we kunnen de satellietboer betalen. De verwachting is dat de kabels volgende week geleverd worden. En om zo’n mooi bedrag op de bankrekening te zien, is ook echt een aanmoediging om de rest van de bonnetjes van december t/m februari snel bij de belastingdienst in te leveren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.