ons hotel

vrijdag 19 januari 2007

Je kan HET DAK OP....met je stormschade..

De storm die gisteren over Nederland trok heeft gisteravond laat ook het Beierse Woud bereikt, met humoristische en minder humoristische gevolgen: er werd gewaarschuwd uit de buurt van gebouwen, hoogspannigsleidingen en vooral BOMEN te blijven. Hallo? Bomen? dit is het Beierse WOUD en bomen zijn hier onvermijdelijk met miljoenen aanwezig!
Dat van die gebouwen was trouwens niet onredelijk gezien onze nieuwe grasveld-decoratie vanochtend – één van onze eigen dakpannen. Je moet er niet aan denken dat die zich in iemands
hoofd boort.


Daar kwam dus meteen de titel van de weblog vandaag vandaan, want als we de volgende storm die al voor vanavond wordt aangekondigd geen kans willen geven moest er even wat rechtgelegd worden op het dak. Niets ernstigs, want op het overhangende stuk, maar hier in het dorp waren verschillende mensen hele lappen dak kwijt. Dit is ons dak vanochtend. Het rare sprietje bij de nok is een bliksemafleider en dat hoort zo – maar al die andere zooi hoort wat strakker te liggen.

Het enige andere is dat we in de tuin nu een boom minder hebben, hoewel, de boom is er nog wel….het ziet er alleen niet zó verzorgd uit!



We hebben gisteren trouwens 2,5 uur zonder stroom gezeten, maar gelukkig was het hoofdgerecht al op tafel. Voor het dessert werd het dus "candlelight dinner" met een hoop kaarsen en wat olielampen. We hadden gelukkig heel relaxte gasten die het alleen maar super leuk vonden, bovendien leed het dessert er niet of nauwelijks onder; ze zijn vanochtend uiterst tevreden uitgecheckt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.