ons hotel

donderdag 11 januari 2007

Windkracht 11

We zijn in een vliegende storm naar Deggendorf gereden en weer terug. We hadden eigenlijk al besloten om niet naar de dansschool te gaan toen de wind opeens afnam, en we besloten het risico toch te nemen en desnoods op de hoek van de straat weer om te keren. Op de terugweg hadden we een spannend moment toen er een groot aantal takken de weg op gekatapult werden tegen de zijkant en het dak van de auto. We hebben net de auto geinspecteerd en er lijkt geen schade te zijn. Over het algemeen viel de rit erg mee, het ergste was al over Lam getrokken. Net is de wind weer aangetrokken, we zijn ergens wel opgelucht dat we veilig thuis zijn.

De dansles bleek een wel erg simpel niveau te zijn, en de dansleraar heeft ons geadviseerd volgende week bij de eerdere les te komen kijken, die zijn veel verder. Van wat we begrepen hebben, zitten die nog steeds onder ons niveau, maar komt het meer in de buurt, vooral omdat we zelf al anderhalf jaar geen les hebben gehad. Zaterdag is er een gezellige dansavond op de dansschool, dus als we zin hebben in weer 50 km heen en 50 km terug rijden, kunnen we eens oefenen hoeveel we nog weten. Alle cursisten waren trouwens in onze leeftijdscategorie, zo van 20 tot 45, dus potentieel kennissen opdoen zit er eventueel wel in.

Ik zat vanmorgen trouwens weer eens bij de tandarts, dit keer met een enorme bult op mijn tandvlees. Ik vroeg nog hoopvol aan de tandarts of het om een aft ging, maar helaas, het was een fikse tandvleesontsteking en de zaak moest onverbiddelijk open. Gelukkig kwam het niet van de wortel of van de kies zelf, dus het zou over een paar dagen weer helemaal genezen moeten zijn.
We wonen gelukkig volgens Wereldexpat toch weer in Duitsland, gewoon in het plaatsje Lam. Zehadden inderdaad gewoon te snel gelezen…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.