ons hotel

zaterdag 27 januari 2007

Souvenir van Sissi

Zo, het bed is weer helemaal schoon, fris en opgemaakt, dus vanavond slapen we weer in ons eigen mandje. Nog niet onder het eigen dekbed, die hangt nog aan de waslijn na meerdere keren wassen. Ik besloot meteen alle rommel die in een hoek van de slaapkamer onder het schuine dak stond, nu eens goed op te ruimen. Er stond nog een stapeltje verhuisdozen met niet-zo-belangrijke-dingen, die daar opgestapeld waren met de gedachte "komt nog wel een keertje". 
oen ik aan het opruimen was geslagen, bleek dat Sissi nóg een stuk grondiger te keer was gegaan in de slaapkamer dan we in eerste instantie door hadden gehad. Hele dozen met kleding kunnen zo de was in, en op Pepijn’s mooie Samsonite-reistas moeten we de meubelshampoo maar proberen. Ik had de reistas even beneden in de gang gezet, met het idee om hem mee naar de wasruimte te nemen, toen ik doorhad dat Jane helemaal in paniek raakte van de lucht die om de tas hing, ze durfde er gewoon niet langs. Psychisch brengt de lucht van Sissi dus bij de andere beestjes nog steeds een sterke reactie teweeg, ik heb de tas maar snel weggehaald, en toen was het weer goed. Voor mij toch ook een teken dat dit zo niet verder had gekund, hoe erg het ook is dat ze nu in het asiel zit.
We hebben ons overigens uitstekend geamuseerd op de dansles donderdag, en we hebben ons meteen opgegeven voor de wekelijkse les. We gaan het maar gewoon proberen in hoeverre het te combineren is met het hotel, in het begin is het ook even moeilijk met passen en figuren die we anders geleerd hebben, we hebben er meteen de eerste les een hoop nieuwe dingen bijgeleerd. Vanavond hopen we naar de dansavond te gaan en alles fijn te gaan oefenen.
Het sneeuwt trouwens weer lekker, Pepijn is weer de hele morgen aan het sneeuwschuiven geweest en komt nu net naar binnen voor de lunch. Inmiddels is er een parkeervak geofferd voor sneeuwopslag, en als het zo doorgaat, kun je het hotelbord binnenkort niet meer zien.
Deze foto is een half uurtje geleden gemaakt toen het even ophield met sneeuwen, inmiddels sneeuwt het heftig, dus Pepijn kan na het eten weer beginnen…..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.